حذف آهک و سیمان از روی کفپوش ها
سطوح کف در هر سازه و بنایی جز اولین بخش هایی می باشد که در بدو ورود نظر مراجعه کنندگان را به خود جلب می نماید. مسلما تردد تعداد بالای افراد و مراجعه کنندگان به مراکز تجاری، اداری و مسکونی یکی از اصلی ترین عوامل در آلودگی سطوح کف می باشد. از سوی دیگر جا به جایی تجهیزات سنگین نیز می تواند با ایجاد خراش بر روی کف پوش ها به آنها آسیب رسانده و در نهایت با از بین بردن درخشندگی سطوح جلوه های بصری محیط را به میزان قابل ملاحظه ای کاهش دهد. از این رو شستشو و نظافت منظم و با برنامه سطوح کف نقش موثری در حفاظت از کف پوش ها دارد. اما به منظور حفاظت از کف پوش ها و حفظ درخشندگی و جلای اولیه و همچنین ممانعت از تحمیل هزینه های گزاف تعمیر یا تعویض کف پوش ها استفاده از لایه های محافظ بر روی کف پوش ها و هم چنین پرداخت سطوح امری لازم و ضروری می باشد. مسلما درخشندگی سطوح کف و انعکاس نور محیط نقش مهم و موثری در افزایش جلوه های بصری محیط ایفا می نماید. یکی از عوامل مهم در کاهش درخشندگی و جلای سطوح کف لکه های اهکی ناشی از خشک شدن آب می باشد. لکه های اهکی و سیمانی به جا مانده بر روی کف پوش ها به راحتی از بین نرفته و نیازمند شوینده های اسیدی می باشند. به منظور شستشوی موثر سطوح و حذف لکه های ناشی از آهک و سیمان رعایت مراحل زیر نقش موثری در ارائه نظافتی با کیفیت و موثر دارد.
شستشوی اولیه و حذف آلاینده ها از محیط
با توجه به اینکه نشست و ماندگاری آلاینده ها بر روی کف پوش ها می تواند صدمات جبران ناپذیری را بر روی کف پوش ها وارد نماید، اولین گام در نگهداری و حفاظت از کف پوش های به کار رفته در ساختمان ها، شستشو و حذف آلاینده ها از روی سطوح می باشد. به منظور ارایه شستشو و نظافتی موثر استفاده از دستگاه های کف شوی یا اسکرابر صنعتی گزینه ای مناسب می باشد. از آنجایی که اسکرابر ها از سامانه برس زنی برای شستشو و نظافت سطوح استفاده می نمایند، تمامی آلاینده های نفوذ کرده به داخل خلل و فرج و هم چنین شیار های بین کف پوش ها را بیرون کشیده و نظافت می نمایند. علاوه بر این تجهیز دستگاه های اسکرابر به سیستم مکش، با مکش کامل مایعات آلوده مانع از تجمع آنها در محیط می شود.
مرطوب سازی سطوح
به منظور حفاظت از مواد به کار رفته در اتصالات در برابر خوردگی ناشی از اسید، و هم چنین توزیع بهتر مواد شوینده ، سطوح کف با استفاده از تی و سطل آب به طور کامل مرطوب می شود.
آماده سازی محلول شستشو
شوینده های صنعتی که به منظور شستشو و نظافت سطوح کف تولید و به بازار عرضه می شوند معمولا به از غلظت بالایی برخوردار بوده و به منظور آماده سازی برای استفاده در شستشو باید بر اساس دستور ارائه شده توسط کارخانه سازنده با حجم مناسبی از آب رقیق شود.
توزیع محلول شستشو بر روی سطوح هدف
پس از آماده سازی محلول شستشو آن را بر روی سطوح هدف توزیع نموده و با توجه به حجم آلاینده ها، ماده شوینده نیازمند مدت زمان 5 تا 15 دقیقه برای اثر بخشی می باشد. ممانعت از خشک شدن ماده شوینده و هم چنین مرطوب سازی آن در مدت زمان لازم برای اثر بخشی نقش مهمی در نتیجه نهایی دارد.
استفاده از پولیشر
پس از اتمام زمان در نظر گرفته شده برای اثر بخشی ماده شوینده، با استفاده از دستگاه پولیشر و پد مناسب با جنس سطوح تمامی بخش های آغشته به ماده شوینده، شستشو می شود. به منظور شستشوی کامل کناره ها و گوشه ها می توان از تجهیزات دستی چون تی استفاده نمود.
جمع آوری مایعات آلوده ناشی از شستشو و شستشوی نهایی
پس از پایان مرحله شستشو، با استفاده از دستگاه جاروبرقی آب و خاک تمامی مایعات آلوده از روی سطوح مکش شده و از محیط حذف می شود. پس از این مرحله سطوح هدف را کاملا با آب تمیز آغشته نموده و مجدد تمامی مایعات روی سطوح کف را توسط مکنده آب و خاک جمع آوری می شود.
برچسب های بلاگ
نوشته های مرتبط
دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ
دسته بندی
- اجاره دستگاه (۱۹)
- انواع سطوح (۲۱)
- بهسازی سطوح کف (۱۶)
- بهسازی سنگ (۱۰)
- پولیش (۱۲)
- خدمات (۴۲)
- خدمات (۲۱)
- خدمات نظافتی (۴۲)
- دیگر (۳۵)
- سنگ (۸)
- عملیات صنعتی (۴)
- فرآوری بتن (۲)
- کفسابی (۱)
- مقالات (۳۹)
- نظافت پارکینگ (۱۲)
- نظافت داخلی (۲۵)
- نظافت صنعتی (۲۳)
- نظافت محوطه (۱۴)
- نماشویی (۴)