جرم برداری چیست؟ فرآیند نظافت عمیق عبارت است از نظافت کامل و عمقی سطح با استفاده از دستگاه و ماده تخصصی مانند پولیشر، جاروبرقی صنعتی و …

این فرآیند باید توسط تیم های های حرفه ای نظافت صنعتی صورت گیرد. در این فرآیند از مواد تخصصی مانند استون سوپ، استون کلینر، اچ اس ریموور و… استفاده می شود.

چه زمانی برای نظافت سطح باید از جرم برداری استفاده نمود؟

برخی آلودگی ها در بافت سطح نفوذ کرده و با تجهیزات و مواد شوینده روتین از بین نمی روند.برای از بین بردن این نوع آلوگی باید از نظافت عمیق بهره برد.معمولا برای از بین بردن آلودگی هایی مانند چربی، روغن، سیاهی، رد لاستیک در پارکینگ، رسوب انباشته شده آب، رنگ و رزین و … نیاز به این فرآیند است.

جرم برداری در چه محیط هایی کاربرد دارد؟

عدم نظافت و توجه به پاکیزگی در هر محیط باعث انباشته شدن و سخت شدن آلودگی در آن محیط می شود. انباشته شدن آلودگی در محیط باعث می شود که روش های نظافتی معمولی دیگر برای از بین بردن آلودگی موثر نباشد و برای نظافت باید از جرم برداری استفاده نمود. در حالت کلی نظافت عمیق برای نظافت پارکینگ، استخرها، بیمارستان، کف سالن های ورزشی و……کاربرد دارد.

برای نظافت برخی کفپوش ها مانند تاتامی و یا کف سالن ورزشی به جز Deep Cleaning نمی توان از روش نظافتی دیگری استفاده نمود.

زمان مناسب برای این فرآیند

زمان نظافت عمیق با توجه به میزان استفاده از سطح و نوع و حجم آلودگی تعیین می گردد.

این فرآیند معمولا در بازه های سالانه یا شش ماهه صورت می گیرد.

بعد از عملیات جرم برداری سطوح باید به صورت مرتب و دوره ای نظافت شود.تصور اینکه بعد از جرم برداری سطح دیگر نیاز به نظافت ندارد کاملا اشتباه است.

مدت زمان مورد نیاز برای نظافت عمیق

جرم برداری فرآیند طولانی و زمان بری نیست و به مواردی مانند مساحت محیط و دسترسی  تیم به تجهیزات و مهیا بودن شرایط بستگی دارد.

شرکت فراپاک سازان آوا به صورت تخصصی در زمینه جرم برداری فعال است برای اطلاع از شرایط این فرآیند می توانید از طریق صفحه تماس با ما و برای اجاره انواع دستگاه های نظافت صنعتی می توانید از طریق سایت رنت ابزار اقدام بفرمائید.

پیام بگذارید